Filmtopp frågar Star Trek-stjärnorna vad de stulit från inspelningen

Filmtopp frågar Star Trek-stjärnorna vad de har stulit från inspelningen

  • SkyShowtime
Filmtopp
06 juli 2023 kl. 16:00

Skådespelarna spricker upp under intervjun

Filmtopp fick äran att intervjua Rebecca Romijn och Anson Mount som är aktuella med "Star Trek: Strange New Worlds" säsong 2 på SkyShowtime. Då tog vi naturligtvis tillfället att ställa dem en fräckis.

Nu rullar den andra säsongen av SkyShowtimes superhyllade Star Trek-serie Strange New Worlds, och i kväll kan vi ta del av ett rykande färskt avsnitt. I en intervju med Filmtopp svarar seriens stjärnor Rebecca Romijn och Anson Mount om de någonsin stulit något från inspelningen av det påkostade äventyret.

Serien som hade premiär förra våren har lyckats blåsa liv i franchisen och ge Star Trek en rejäl nytändning. I den får vi följa vem som egentligen satt vid rodret på farkosten Enterprise innan den legendariske James T. Kirk tog över för att sätta kurs mot stjärnorna. 

Filmtopp frågar Star Trek-stjärnorna vad de har stulit från inspelningen
Foto: SkyShowtime.

Filmtopp frågar Star Trek-stjärnorna vad de har stulit från inspelningen av "Strange New Worlds"

I ett samtal med Filmtopps Fredrik Edström diskuterar skådespelarna Rebecca Romijn och Anson Mount, som spelar duon Captain Christopher Pike och Una Chin-Riley, varför serien är den perfekta inkörsporten för dig som missat Star Trek-flyget. Likaså berättar de om likheterna till sina karaktärer samt om de någonsin stulit någonting från set – och isåfall vad. Det hela resulterar i en något stel skrattfest du inte vill missa.

Se Filmtopps intervju med Star Trek-stjärnorna Rebecca Romijn och Anson Mount här:

Nya avsnitt av "Star Trek: Strange New Worlds" släpps varje vecka på SkyShowtime.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL