Fatal Attraction är nästa originalserie på SkyShowtime

Fatal Attraction är nästa originalserie på SkyShowtime

  • SkyShowtime
Filmtopp
16 februari 2023 kl. 13:02

Premiär under våren för Fatal Attraction

Under våren kommer "Fatal Attraction" till SkyShowtime – en serieversion och nytolkning av kultfilmen från 80-talet. I huvudrollerna kommer vi att få se Joshua Jackson och Lizzy Caplan.

SkyShowtime fortsätter att lansera exklusiva originalserier. Näst på tur står Fatal Attraction, som har premiär nu under våren. Den kommande serien i åtta delar är en nytolkning av kultrullen Farlig förbindelse från 1987. Den gången var det Michael Douglas och Glenn Close i huvudrollerna, nu är det Joshua Jackson och Lizzy Caplan som kommer att spela rollerna som Dan Gallagher och Alex Forrest.

Den psykologiska thrillern till serie kommer att utforska tematik som äktenskap och otrohet från ett modernt perspektiv, med fokus på bland annat synen på starka kvinnor och personlighetsstörningar. 

Vid sidan om Jackson och Caplan kommer vi att få se skådespelare som Amanda Peet, Alyssa Jirrels, Toby Huss, Reno Wilson och Brian Goodman. Alexandra Cunningham är författare och showrunner för serien.

Joshua Jackson slog igenom som barnstjärna i Mighty Ducks-filmerna, innan han gick vidare till att axla en av huvudrollerna i Dawson's Creek. Under det senaste årtiondet har vi kunnat se honom i serier som Fringe, The Affair, Little Fires Everywhere och Dr. Death. Lizzy Caplan är känd från filmer och serier som Mean Girls, Party Down, Masters of Sex och Fleishman Is in Trouble.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL