Efterlängtad streamingpremiär för skräckthrillern Beast med Idris Elba

Efterlängtad streamingpremiär för skräckthrillern Beast med Idris Elba

  • SkyShowtime
Sofie Landgren
22 maj 2023 kl. 10:09

Från biosuccé till streamingpremiär

En pappa och hans två tonårsdöttrar blir jagade av ett enormt, blodtörstigt lejon som vill bevisa att savannen bara har plats för ett regerande rovdjur på toppen. Nu kan du streama "Beast".

Beast med Idris Elba
Idris Elba. Foto: United International Pictures AB

Efterlängtad streamingpremiär för skräckthrillern Beast med Idris Elba i huvudrollen

Nyligen änka Dr. Nate Samuels och hans döttrar, Meredith och Norah, anländer till Mopani-reservatet i Sydafrika för en semester. Nate återförenas med sin gamla vän, Martin Battles, en biolog och manager på Mopani, som presenterade Nate för hans fru.

Martin tar med Nate och flickorna till byn där Nates fru växte upp. Nate öppnar upp sig för Martin om sina skuldkänslor efter hans och hans frus separation, varefter hon utvecklade terminal cancer. Resans syfte är för att försöka återknyta kontakten med sina döttrar.

Dagen efter besöker Martin och familjen reservatets begränsade områden. Martin visar dem de lokala lejonen och märker att en är skadad. I ett närliggande Tsonga-samhälle upptäcker Martin att de flesta av befolkningen är döda. Martin misstänker att ett människodödande lejon är ansvarig och skyndar sig tillbaka för att rapportera om upptäckten samtidigt som Nate stöter på en skadad man på vägen men lyckas inte rädda honom.

Trailerpremiär: actionpackat i Beast med Idris Elba
Foto: United International Pictures AB.

En actionladdad skräckfilm

I regi av Baltasar Kormákur och med ett manus skrivet av Ryan Engle är Beast baserad på en berättelse av Jaime Primak Sullivan. I huvudrollerna ser vi inga mindre än Idris Elba, Iyana Halley, Leah Sava Jeffries och Sharlto Copley.

Missa inte Idris Elba i den spännande filmen Beast som kommer till SkyShowtime den 22 maj!

 

 

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL