Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Systrarna Soska gör film av skräckspel för blinda

Systrarna Soska gör film av skräckspel för blinda

Kristian Andersson | Nyhet
16 juli 2020
Kristian Andersson | Nyhet
16 juli 2020

Ska baseras på mobilspelet BlindSide.

Det är systrarna Jen och Sylvia Soska som nu jobbar på en ny skräckfilm med namnet "Unseen". Den ska baseras på mobilspelet BlindSide där spelaren navigerar sig fram enbart med hjälp av ljud.

Systrarna Jen och Sylvia Soska är sedan tidigare kända för att skriva, regissera och producera sina filmer tillsammans. De ligger bland annat bakom filmer som Rabid och American Mary. Nu rapporterar The Hollywood Reporter att de jobbar på en ny skräckfilm under titeln Unseen som ska baseras på mobilspelet BlindSide.

Mobilspelet BlindSide är ett ljudbaserat skräckspel där spelaren inte ser någonting utan enbart hör vad som händer. Skaparen Aaron Rasmussen inspirerades av en händelse som lämnade honom tillfälligt blind.

– "Unseen" är en skräckfilmsupplevelse helt olik någon annan. Denna film ska verkligen göra oss rädda för de okända genom att fokusera handlingen på vad du kan höra, berättade Soska-systrarna i ett uttalande. 

Skräckfilmen Unseen kommer att göras tillsammans med produktionsbolagen Radar Pictures och Twisted Twins. Producenterna bakom projektet är Michael Napoliello, Maria Frisk och Alex Power.

Läs också om att filmen av spelet Uncharted är på gång.