Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Skaparna bakom Chernobyl gör nya Pirates of the the Caribbean

Skaparna bakom Chernobyl gör nya Pirates of the the Caribbean

Kristian Andersson | Nyhet
31 oktober 2019
Kristian Andersson | Nyhet
31 oktober 2019

Skaparna bakom Chernobyl sätter tänderna i nya Pirates of the Caribbean.

 

Foto: Disney. Pirates of the Caribbean.

Disney har under en längre tid knåpat på hur de ska göra nya Pirates of the Caribbean-filmer. Nu börjar pusselbitarna falla på plats.

Craig Mazin och Ted Elliot, skaparna bakom den framgångsrika HBO-serien Chernobyl får i uppgift av Disney att utveckla en story till rebooten av Pirates of the Caribbean. Detta blir den sjätte delen i filmuniversumet.

Som vi tidigare rapporterat kommer inte Johnny Depp längre att medverka, utan istället är Karen Gillan skådespelaren som uppges ta över stafettpinnen som huvudrollsinnehavare i nya Pirates of the Caribbean. Disney går själva ut med att de sparar 90 miljoner dollar genom att inte ha med Depp, rapporterar Consequence Of Sound. I mångas ögon är han filmserien själv.

På bilden ser du Johnny Depp som Jack Sparrow
Foto: Disney.

Något annat det kan råda delade tankar kring är att Jerry Bruckheimer återigen kommer att producera, som han gjort flera gånger förr i filmserien. Ja, vi får väl vara ärliga och säga att vissa filmer varit bra och andra mindre bra.

Pirates of the Caribbean har omsatt otroliga summor, närmare bestämt 4,5 miljarder dollar.

I dagsläget vet vi inte när den sjätte filmen kommer att börja spelas in. Vi rapporterar så fort mer information är på plats.

Blir du taggad av att nya Pirates of the Caribbean är på väg?