Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Skaparen om Andrew Lincolns uttåg ur Walking Dead

Skaparen om Andrew Lincolns uttåg ur Walking Dead

Axel Diedrichs | Nyhet
20 juli 2018
Axel Diedrichs | Nyhet
20 juli 2018

Skaparen bakom "The Walking Dead": "Vi har något fantastiskt planerat för Andrews avsked."

Andrew Lincoln ser ut att snart lämna sitt kärleksbarn "The Walking Dead", efter 9 säsonger. Seriens skapare, Robert Kirkman, menar att de förbereder ett fantastiskt avslut för Rick Grimes. 

IMDb har intervjuat Robert Kirkman, skaparen bakom hitserien "The Walking Dead" som snart går in på sin nionde säsong. Han berättar om Andrew Lincolns framtida medverkan i serien och menar att skådespelaren börjar se slutet för Rick Grimes, och hintar om att det beror på att han sedan seriens gryning varit ifrån sin familj väldigt mycket.

Han vill göra speciellt på sin väg ut, och vi har någonting fantastiskt inplanerat. Jag vill inte avslöja något, men alla som uppskattat hans resa, som älskar Rick Grimes och "Walking Dead"-världen, kommer att vilja se vad vi gör.

Ifall det är just säsong 9 som blir Andrew Lincolns sista återstår att se, men det verkar onekligen som att det drar ihop sig för skådisen. 

The Walking Dead
Andrew Wilson till höger, i rollen som Rick Grimes.

Säsong 9 börjar sändas i oktober. Ser du fram emot mer av "The Walking Dead"? Vill du ha tips på de bästa serierna, spana in vår lista!

NÄSTA ARTIKEL