Nu på bio

Det senaste på biofronten!

SKAM: Jag är huvudpersonen i säsong 4 – Är bilden sann eller falsk?

SKAM: "Jag är huvudpersonen i säsong 4" – Är bilden sann eller falsk?

Eric Diedrichs | Nyhet
19 januari 2017
Eric Diedrichs | Nyhet
19 januari 2017
maxresdefault
Ulrikke Falch i SKAM

Enligt den danska mx.de ska SKAM-skådespelaren Ulrikke Falch, som spelar Vilde Hellerud i den populära ungdomsserien, ha lagt ut en närgången selfie på Instagram med tillhörande text: "Jer er hovedpersonen i sesong 4". Dock ändrades textbilden strax därefter till enbart "4".

skam vilde

Läs också: Norske krönikören Andrea Sveinsdottirs om SKAM

Frågan fansen ställer sig nu, undertecknad inkluderad, är om säsong 4 verkligen kommer att handla om Vilde eller inte. Enligt SVT ryktas det om en annan historia, nämligen att Ulrikke skulle lägga upp fyra bilder på sig själv och att de andra har tagits bort, vilket också stärks av Café. Den enda bilden som lämnades kvar var således den med bildtexten "4". Detta innebär i så fall att bilden som mx.de har rapporterat om, är falsk.

Enligt Café är detta inte helt otänkbart då bildversion med texten "jeg er hovedpersonen i sesong 4" först ska ha blivit publik på Facebooksidan "Kosegruppa DK". Flera användare menar att kontot som postade bilden har en falsk profil.

Andra SKAM-karaktärer som är förhandstippade att bli huvudperson i säsong 4 är Sana och Chris. Personligen hoppas jag på Sana,

Vad tror du, kommer strålkastarna att riktas mot Vilde eller inte?