Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Harry Potter-skådisen spelar in film i Göteborg

Skådis från Harry Potter spelar in film i Göteborg

Kristian Andersson | Nyhet
05 augusti 2020
Kristian Andersson | Nyhet
05 augusti 2020

"Viktor Krum" intar Göteborgs hamn.

Stanislav Yanevski gjorde sig ett namn som Viktor Krum i "Harry Potter och Den flammande bägaren". Nu befinner han sig i Göteborg för att spela in actionrullen "Last Man Down".

Bild från Yanevskis Instagram
Foto från Stanislav Yanevskis Instagramkonto.

Skådespelaren Stanislav Yanevski fick sitt stora genombrott när han spelade rollen som Viktor Krum i "Harry Potter och Den flammande bägaren". Den bulgariske skådespelaren befinner sig nu i Göteborg för inspelningen av sin kommande film "Last Man Down".

Stanislav Yanevski postade nyligen en bild på Instagram där han poserar i Göteborgshamnen under inspelningen av Last Man Down. Filmen är en actionskräckis som aktuellt nog kretsar kring en viruspandemi. Den handlar om John Wood (Daniel Stisen) som lämnar civilisationen bakom sig efter att ha förlorat sin familj i pandemin.

Yanevski har haft en blygsam karriär efter sin skådespelardebut i Harry Potter och Den Flammande bägaren (2005), men den senaste tiden har han lyckats landa flertalet roller i filmer som nu befinner sig i produktion.

Last Man Down regisseras av svensken Fansu Njie och Yanevski kommer att spela rollen som Dr. Feltspat. Något premiärdatum är ännu inte spikat.

Kolla in Filmtopps ranking av samtliga Harry Potter-filmer.

NÄSTA ARTIKEL