Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Skådespelare klara för skräckisen My Best Friend’s Exorcism

Skådespelare klara för skräckisen My Best Friend’s Exorcism

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
12 april 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
12 april 2021

En tolkning av Grady Hendrix roman “My Best Friend’s Exorcism” är i görningen och Damon Thomas står för regi.

Det står nu klart vilka som kommer att spela huvudrollerna i den kommande tolkningen av Grady Hendrix roman “My Best Friend’s Exorcism”. Elsie Fisher, Amiah Miller, Cathy Ang och Rachel Ogechi Kanu är de som får förtroendet.

Damon Thomas, som bland annat regisserat Killing Eve, är i förproduktionen av sin nästa stora film My Best Friend’s Exorcism. Nu har produktionen presenterat vilka skådespelare som kommer att inneha filmens huvudroller.

Ensemblen leds av Elsie Fisher, som tidigare spelat huvudrollen i filmen Eight Grade från 2018 för vilken hon belönades med en Golden Globe-nominering. I My Best Friend’s Exorcism spelar hon huvudrollen som Abby och Amiah Miller spelar hennes kompis Gretchen. Cathy Ang och Rachel Ogechi Kanu spelar två andra tjejer i deras kompisgäng. 

Både Miller och Ang har tidigare spelat betydande roller i War for the Planet of the Apes respektive Over the Moon medan detta är det första stora skådespelaruppdraget för Kanu som är uppväxt i Nigeria.

Filmen är en filmatisering av den storsäljande skräckromanen med samma namn från 2016, som handlar om hur Abby och Gretchens vänskap ställs på sin spets när Gretchen plötsligt börjar bete sig annorlunda. 

Projektet förväntas hamna hos Amazon Studios, men det finns inga uppgifter om vad som är den exakta överenskommelsen. Detta innebär att det inte heller finns några exakta uppgifter om när filmen kommer att ha sin premiär.

Loke Westberg

VIDARE LÄSNING:
Insidious-regissören gör mer skräck
“Castle Rock” (säsong 2, avsnitt 1-3)

NÄSTA ARTIKEL