Sinister.

Sinister-regissören gör skräckfilmen "Black Phone"

01 november 2020 kl. 10:00

Scott Derrickson ska regissera "Black Phone".

Sinister-regissören Scott Derrickson rapporteras vara bekräftad för att regissera den nya skräckfilmen "The Black Phone" för skräckfilmsbolaget Blumhouse.

Regissören Scott Derrickson har ett cv med många skräckfilmer och har bland annat regisserat Sinister-filmerna, Deliver Us From Evil och The Exorcism of Emily Rose. Han har också stått bakom kameran för Marvelproduktionen Doctor Strange.

Nu rapporterar Screen Rant att han är aktuell för ett nytt samarbete tillsammans med produktonsbolaget Blumhouse som främst är känd för sina skräckfilmer. Blumhouse står bland annat bakom skräckfilmsfranchiser som The Purge, Insidious, Paranormal Activity och som tidigare nämnt Sinister.

Tillsammans med Blumhouse ska Scott Derrickson göra filmen The Black Phone som är baserat på en korthistoria av Joe Hill, son till de ikoniske skräckförfattaren Stephen King.

The Black Phone handlar om fyra udda karaktärer – ett spöke som gillar film, en uppblåsbar pojke, en stor gräshoppa och en man inlåst i en källare. Skådespeare som Mason Thames och Madeleine McGraw har redan blivit bekräftade för roller.

Läs också om att den legendariske James Bond-skådespelaren Sean Connery har avlidigt 90 år gammal.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL