Shaft, Shaft och Shaft i nya Shaft – Se trailer här!

Shaft, Shaft och Shaft i nya Shaft – Se trailer här!

Uppdaterad 06 juli 2021 kl. 13:07 | Publicerad 11 februari 2019 kl. 09:02

Samuel L. Jackson återvänder som hårdnackad polis.

Samuel L. Jackson som John Shaft II.
Samuel L. Jackson som John Shaft II i Shaft från 2000. Foto: Warner Bros.

En ny film om den stenhårde polisen Shaft är på ingång, men denna gången är det sonen John Shaft Jr. som står i fokus. Produktionsbolaget Warner Bros har släppt en trailer och en poster till den kommande actionrökaren.

Det var redan på 70-talet som vi först fick bekanta oss med den tuffe polisen John Shaft, som då spelades av Richard Roundtree. Filmen, som bjöd på ett ultracoolt soundtrack signerat soulstjärnan Isaac Hayes, blev en enorm succé och en franchise var född. Efter två uppföljare och en TV-serie fick Shaft lägga polisbrickan på hyllan. År 2000 gjordes en fristående uppföljare/reboot/remake där Samuel L. Jackson spelade John Shafts brorson, John Shaft II.

I år är det dags för en ny John Shaft att städa upp gatan, nämligen John Shaft Jr. (son till John Shaft II), i en uppföljare till filmen från 2000.

En stor samling John Shafts.

Dark Horizon rapporterar att i den nya Shaft-filmen får vi se Jessie T. Usher i rollen som John Shaft Jr., en datasäkerhetsexpert som tvingas samarbeta med två hårdkokta poliser, sin avlägsna pappa John Shaft II, som återigen spelas av  Samuel L. Jackson, och sin gammelfarbror John Shaft, som återigen spelas av  Richard "The Original Shaft" Roundtree.

Här nedan kan du också se den första postern och trailern till Shaft:

Filmen har amerikansk premiär den 14 juni 2019, när den kommer till Sverige vet vi inte riktigt.

Vad tyckte du om de tidigare Shaft?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL