Seth Rogen och Joseph Gordon-Levitt i Aaron Sorkins Chicago 7

Seth Rogen och Joseph Gordon-Levitt i Aaron Sorkins Chicago 7

Uppdaterad 14 juli 2021 kl. 10:40 | Publicerad 05 februari 2019 kl. 07:00

Seth Rogen och Joseph Gordon-Levitt ansluter sig till filmen Chicago 7.

Det har den senaste tiden varit lite struligt för Aaron Sorkins film Chicago 7 som under en tid varit lagd på is. Men nu är filmen under produktion och förväntas vara färdig till sommaren. Till inspelningen ansluter stjärnorna Seth Rogen och Joseph-Gordon Levitt. 

Vi har nu av Vulture fått veta att Seth Rogen och Joseph Gordon-Levitt anslutit sig till projektet och kommer därmed spela mot skådespelare som Eddie Redmayne, Sacha Baron Cohen, Jonathan Majors och Alex Sharp. Projektet regisseras av ingen mindre än den Oscarsbelönade manusförfattaren Aaron Sorkin.

Filmen baseras på dokumentären Chicago 10 och kommer att handla om den kända rättegången 1969 där åtta personer anklagades för att ha protesterat mot USA:s krigsföring. Deras protester ägde rum under Democratic National Convention, en tillställning där man sedan 1952 varje år firar den amerikanska demokratin.

Marc Platt och Matt Jackson kommer att producera tillsammans. Seth Rogen jobbar just nu också på en film tillsammans med Michael Keaton.

Vad tror du om "Chicago 7"?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL