Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Seth Rogen bakom nästa Ninja Turtles-film

Seth Rogen bakom nästa Ninja Turtles-film

Kristian Andersson | Nyhet
01 juli 2020
Kristian Andersson | Nyhet
01 juli 2020

Ny Teenage Mutant Ninja Turtles på gång.

Efter "Out of the Shadows" är en ny Teenage Mutant Ninja Turtles-saga beställd. Den kommer att släppas på bio och Seth Rogen producerar.

De nunchuck-svingande sköldpaddorna samlas på nytt för att nita bad guys. Seth Rogen och hans vapendragare Evan Goldberg utvecklar en reboot, som kommer att släppas på bio. Jeff Rowe, som ligger bakom "Gravity Falls" och "Connected" regisserar, berättar Deadline.

För närvarande finns det inga närmare detaljer kring filmens handling och vilka de nya skådespelarna kommer att bli. I de två senaste filmerna, från 2014 och 2016, blandades animation med live action. I dem såg vi Megan Fox och Arrested Development-stjärnan Will Arnett

Från "Teenage Mutant Ninja Turtles" (1990).
Från "Teenage Mutant Ninja Turtles" (1990). Foto: New Line Cinema.

Sedan den första biofilmen från 1990 har det gjorts ytterligare fem filmer, som ständigt varit poppis framförallt hos den yngre publiken. Ninja Turtles-filmerna har genererat en sammanlagd vinst på drygt 1.15 miljarder dollar.

Missa inte Fredrik Edströms tankar om "Teenage Mutant Ninja Turtles" (1990) efter att ha sett om den. Håller filmen än idag?

Fortsätt scrolla för fler nyheter!

NÄSTA ARTIKEL