Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Serien Baywatch på väg tillbaka

Serien Baywatch på väg tillbaka

Axel Diedrichs | Nyhet
08 augusti 2018
Axel Diedrichs | Nyhet
08 augusti 2018

Den ikoniska serien "Baywatch" får en remaster – Och kommer att säljas på nytt i butiker och visas på streamingtjänster. Vi kan även få se nya avsnitt av serien.

Dwayne Johnson med company i nya Baywatc
Foto: Paramount Pictures. Ensemblen i filmen "Baywatch".

Den berömda kultserien med David Hasselhoff och Pamela Anderson gör comeback – Med en restaurerad version. Samtidigt är en reboot på "Baywatch" aktuell. 

Deadline rapporterar att stranddramat Baywatch kommer tillbaka i högre bildupplösning och bättre färger. Freemantle Media håller på att färdigställa den nya versionen, som kommer att vara i HD-upplösning. Snart säljs uppdateringen till globala TV-sändare och streamingtjänster.

Den övre bilden visar hur bilden såg ut förut när serien spelades in och först sändes, medan den nedre bilden visar upp den omarbetade version som ska släppas. Nog är skillnaden markant:

Sett till hur reboot-och remake-trenden bara stiger bör vi inte bli förvånade om vi får se en ny tagning på Baywatch. Detta menar även Freemantle Medias VD Bob McCourt:

Filmen gav oss inte riktigt den anledning vi hade hoppats på att göra en ny serie, men om den här nya versionen säljer bra så har vi ett klart tecken på att även en ny serie kan bli framgångsrik.

Vad känner du, vill du se mer av Baywatch?