Senaste nytt om Tarantinos Once Upon a Time in Hollywood

Senaste nytt om Tarantinos Once Upon a Time in Hollywood

Uppdaterad 14 juli 2021 kl. 08:07 | Publicerad 12 augusti 2018 kl. 20:08

Bilder på Margot Robbie i Quentin Tarantinos kommande film "Once Upon a Time in Hollywood".

Det släpptes för ett tag sedan en bild av Margot Robbie som skådespelerskan Sharon Tate – här nedan kan du se de senaste bilderna.

Margot Robbie har precis delat med sig av den första bilden på Sharon Tate i Quentin Tarantinos nästa film Once Upon a Time in Hollywood.

Skådespelaren som bland annat gjort filmen I, Tonya släppte i måndags en första bild på henne på Instagram där hon spelar Sharon Tate. Tate blev mördad 1968 av Manson-familjen där ledaren var Charles Manson.

På bilden här nedan kan du se Robbie i långt blont hår, precis som Tate. I filmen bor Tate precis bredvid TV-stjärnan Rick Dalton som spelas av Leonardo DiCaprio och hans stuntdubbel Cliff Booth som spelas av Brad Pitt.

Det är inte enbart de välkända skådespelarna som DiCaprio, Pitt och Robbie som kommer att ha en roll i Tarantinos senaste film, utan också Burt Reynolds, Luke Perry, Emile Hirsch och Dakota Fanning. Once Upon a Time in Hollywood blir Tarantinos nionde film, och om det stämmer att han bara ska göra tio filmer, är det här alltså hans näst sista film.

Filmen har premiär den 9 augusti 2019. Ser du fram emot Tarantinos nästa film?

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL