Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Hero gradient image

Senaste nytt om Tarantinos Once Upon a Time in Hollywood

Kristian Andersson | Nyhet
12 augusti 2018
Kristian Andersson | Nyhet
12 augusti 2018

Bilder på Margot Robbie i Quentin Tarantinos kommande film "Once Upon a Time in Hollywood".

USA Tony: Margot Robbie

Det släpptes för ett tag sedan en bild av Margot Robbie som skådespelerskan Sharon Tate – här nedan kan du se de senaste bilderna.

Margot Robbie har precis delat med sig av den första bilden på Sharon Tate i Quentin Tarantinos nästa film Once Upon a Time in Hollywood.

Skådespelaren som bland annat gjort filmen I, Tonya släppte i måndags en första bild på henne på Instagram där hon spelar Sharon Tate. Tate blev mördad 1968 av Manson-familjen där ledaren var Charles Manson.

På bilden här nedan kan du se Robbie i långt blont hår, precis som Tate. I filmen bor Tate precis bredvid TV-stjärnan Rick Dalton som spelas av Leonardo DiCaprio och hans stuntdubbel Cliff Booth som spelas av Brad Pitt.

[embed]https://www.instagram.com/p/BmJACWgnwaW/?utm_source=ig_web_copy_link[/embed]

[embed]https://www.instagram.com/p/Bkh21lOH6rf/?utm_source=ig_web_copy_link[/embed]

Det är inte enbart de välkända skådespelarna som DiCaprio, Pitt och Robbie som kommer att ha en roll i Tarantinos senaste film, utan också Burt Reynolds, Luke Perry, Emile Hirsch och Dakota Fanning. Once Upon a Time in Hollywood blir Tarantinos nionde film, och om det stämmer att han bara ska göra tio filmer, är det här alltså hans näst sista film.

Filmen har premiär den 9 augusti 2019. Ser du fram emot Tarantinos nästa film?