Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Senaste nytt om superhjältefilmen Shazam!

Senaste nytt om superhjältefilmen Shazam!

Kristian Andersson | Nyhet
08 november 2018
Kristian Andersson | Nyhet
08 november 2018

Det jobbas nu lite extra på superhjältefilmen "Shazam!".

En bild på Shazam

Nu filmas några nya scener till superhjältefilmen "Shazam!" för att färdigställa produktionen. Det var stjärnan Zachary Levi som gick ut med detta på sociala medier.

Levi berättar att de nu håller på att spela in kompletterande material till superhjältefilmen Shazam!. Med dessa nya klipp kommer filmen att bli lika lång som ordinarie superhjältefilm och Levi säger också att Shazam! är riktigt snyggt gjord.

Filmen handlar om en 14-årig pojke som bor på fosterhem. Han heter Billy Batson och har förmågan att förvandlas till en vuxen superhjälte vid namn Shazam. Batson är fortfarande en liten pojke till sinnet men har en superhjältes kropp, något han tar vara på. Han passar nämligen på att göra vad vilken ung grabb i 14-årsåldern skulle göra med superkrafter, ha skoj! Men filmen kommer inte enbart handla om att Batson ska roa sig, utan precis som alla andra superhjältar har även Shazam fiender. I detta fallet är det Dr. Thaddeus Sivana (Mark Strong).

Jack Dylan Grazer, Grace Fulton, Faithe Herman och Ian Chen kommer att ha en roll i filmen. Filmen regisseras av svenska David F. Sandberg.

Kolla in denna bild på superhjälten Shazam!

Shazam! kommer  attha premiär i Sverige den 5 april 2019.

https://www.instagram.com/p/Bp2p6tWFqM5/

Är du peppad på en superhjältefilm med en svensk bakom rodret?