Senaste biofilmerna att se hemma

Senaste biofilmerna att se hemma

Filmtopp
16 april 2020 kl. 14:04

SF Anytime fyller på sitt nya sortiment.

I coronatider när vi inte kan gå på bio väljer streamingaktörer att erbjuda biofilm på nätet. Nu har flera bioaktuella filmer hittat sin väg till SF Anytimes hyrsortiment.

Nedan följer de senaste bioaktuella filmerna att hyra på SF Anytime

Birds of Prey

Birds of Prey
Foto: Warner Bros.

Harley Quinns solofilm Birds of Prey är en av årets stora filmhändelser. Efter att ha gjort slut med Jokern står hon nu på egna ben, och det dröjer inte länge innan han beger sig ut på nytt farligt äventyr. Tillsammans med de andra superskurkarna Black Canary, Huntress och Renee Montoya tar hon sig an uppgiften att rädda en flicka från en ondskefull gangsters våld. 

Catwalk

Ur filmen Catwalk
Foto: SF.

Johan Skogs hyllade dokumentär Catwalk – från glada Hudik till New York följer vi en grupp med dysfunktionella hinder, som jagar drömmen om att bli modeller på den stora scenen. 

LasseMaja – Tågrånarens hemlighet

LasseMajas detektivbyrå – Tågrånarnas hemlighet
Foto: SF.

Efter Josephine Bornebuschs omtyckta LasseMaja-film Det första mysteriet har nu Moa Gammel, som vi nyligen kunde se i Breaking Surface, regisserat denna uppföljare. I Tågrånarnas hemlighet blir detektivduon av med deras byrå, men får chansen till upprättelse när en person ber dem att bevisa en anklagad mans oskuld i ett tågrån. 

För att se fler biofilmer som finns att hyra online, läs här. 

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL