Seinfeld kan komma att återuppstå

Seinfeld kan komma att återuppstå

Eric Diedrichs
Uppdaterad 03 juli 2021 kl. 11:07 | Publicerad 14 februari 2018 kl. 10:02
ANNONS
ANNONS

Jerry Seinfeld säger att "Seinfeld" kan komma tillbaka.

Ensemblen i Seinfeld

Under sin medverkan på Ellen DeGeneres talk-show sa komikern Jerry Seinfeld att det är möjligt att TV-serien "Seinfeld" kommer tillbaka. Något som direkt möttes av en kraftiga applåder av publiken.

TV-serien Seinfeld sändes mellan 1989 och 1998 och var en enorm succé, mycket tack vare sin revolutionerande humor och sitt välskrivna manus. Serien skapades av Larry David och Jerry Seinfeld som också kallas för "the John Lennon and Paul McCartney of sitcoms".

Om du håller koll på Netflix-utbudet har du säkert märkt att det dyker upp allt mer material på streamingtjänsten relaterat till den legendariske komikern Jerry Seinfeld. Vi har exempelvis fått ta del av hans pågående serie Comedians in Cars Getting Coffée och några dokumentärer och stand-up-shower. Om vi snart får se en ny säsong av den omåttligt populära sitcom-serien Seinfeld återstår att se.

Nu har nämligen hoppets lykta tänds för alla Seinfeldologer där ute. NME rapporterar att efter ha avslagit idén om en återförening i flera år, tycks komikern Jerry Seinfeld ha ändrat inställning. Det var när han medverkade i Ellen DeGeneres talk-show som han svarade att det var "möjligt" att Seinfeld skulle återuppstå. Ett uttalande som möttes av stora applåder.

https://youtu.be/VfYJEnKry5w

Att Seinfeld indikerar att serien kan komma tillbaka ska nog tas på ganska stort allvar. Komikern har alltid varit noga med att väga sina ord och detta är första gången vi någonsin hör honom prata positivt om det.

Om du är intresserad av att läsa mer om serien kan du spana in vår lista "roliga fakta om Seinfeld", där du hittar en hel del kuriosa. Visste du exempelvis att Michael Costanza, Seinfelds vän som karaktären George Costanza bygger på, stämde Seinfeild, NBC och Larry David på 100 miljoner dollar för intrång av privatliv?

Vill du att "Seinfeld" återvänder till tv-skärmen?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL