Se Wonder Womans nya utseende på färsk poster

Se Wonder Womans nya utseende på färsk poster

Filmtopp Admin
Uppdaterad 07 juli 2021 kl. 15:37 | Publicerad 06 juni 2019 kl. 09:45

"Wonder Woman 2" visar upp sin hjältes nya utseende.

Wonder Woman agerar i strid

"Wonder Woman 1984" heter nästa film om superhjältinnan Diana Prince. Premiären landar 5:e juni 2020, men redan nu kan vi se dess första poster.

Första Wonder Woman gick kanonbra hos både publiken och kritikerna. Gal Gadot hyllades för sin insats i titelrollen och regissören Patty Jenkins fick en minst sagt lyckad superhjältedebut. Att en uppföljare är på väg faller sig naturligt och i den återser vi flera karaktärer från den första filmen, men också är samma skaparteam tillbaka. Fansen får därför hoppas att de inte slappnar av, utan känner sig lika motiverade att lyckas som första gången.

En vanlig miss som drabbar uppföljare är att skaparna glömmer bort huvudkaraktärens utveckling. Bristerna är som bortblåsta och fokus ligger främst på nya skurkar och action. Hur som helst tyder postern till Wonder Woman 1984 på förändring hos hjälten.

Sprakande färger och en skinande dräkt i guld hintar om att vi får se en förändring hos hjältinnan och ett annorlunda visuellt koncept för filmen. Vi vet också att Kristen Wiig, känd för Bridesmaids, kommer att spela skurken.

Ser du fram emot premiären av Wonder Woman 2 nästa sommar?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL