Se trailern till Knives Out – ny mordgåta med stjärnspäckad skådislista

Se trailern till Knives Out – ny mordgåta med stjärnspäckad skådislista

Filmtopp Admin
Uppdaterad 07 juli 2021 kl. 14:07 | Publicerad 19 september 2019 kl. 11:09

Daniel Craig har ett Agatha Christie-fall att lösa.

daniel craig i knives out
Foto: Lionsgate.

När en excentrisk familjs patriarkat plötsligt dör, undersöker en detektiv händelsen. Han misstänker att någon av familjemedlemmarna mördat fadern, men det är inte enkelt att bevisa.

Rian Johnson som gjorde The Last Jedi är nu aktuell med en thrillerkomedi i sann Agatha Christie-anda. Knives Out är titeln och den har premiär 27 november.

Berättelsen utspelar sig i en rik kriminalförfattares villa på vischan. När han i samband med sitt 85-årskalas dör, tar sig den skicklige detektiven Benoit Blanc (Daniel Craig) dit för att undersöka saken närmare. När han möter den bortgångne faderns familjemedlemmar förstår han att flera av dem har motiv att komma åt hans arv. Och så börjar en klassisk detektivgåta...

Knives Out har redan visats för kritiker och vågar vi tro dem så har publiken en minst sagt underhållande film framför sig. Den har i skrivande stund så högt som 83/100 i internationellt kritikersnitt.

https://youtu.be/sL-9Khv7wa4

I rollerna ser vi flera stora namn utöver James Bondskådisen: Chris EvansJamie Lee-CurtisAna de ArmasToni Collette och Christopher Plummer.

Ser du fram emot "Knives Out"?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL