Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Se Tom Hardy på första inspelningsdagen av Venom

Se Tom Hardy på första inspelningsdagen av "Venom"

Axel Diedrichs | Nyhet
24 oktober 2017
Axel Diedrichs | Nyhet
24 oktober 2017

Tom Hardy är Venom i den kommande filmen om seriefiguren

Tom Hardy på inspelningen av "

Här ser du Tom Hardy på inspelningsplatsen till Spinelmannen-spin-offen VenomSenast vi såg Peter Parker i sin spindeldräkt var i Spider-Man: Homecoming, men om vi kommer att få se honom i Venom är fortfarande inte känt. Är du, som jag, inte jätteinsatt i serietidningsfiguren vet du kanske inte vilka fler antagonister den svarta spindelmannen hör, förutom just vår bekanta Spidey.

Men det blev sedan tidigare klart att Venoms motståndare blir Carnage, som först dök upp i serietidningen The Amazing Spider-man #344 och tidigt hamnade på fans lista över favoritskurkar.

Tyvärr ger inte bilden ovan oss någon vidare bild på Tom Hardy i sin nya skepnad, det får vi vänta på. Personligen gillar jag inte att se Tom Hardy "gå ned sig" i superhjälteträsket, eftersom det kommer att hålla honom från att göra andra typer av filmer. Men Venom känns som en intressant karaktär att ta sig an, just eftersom han är skurk - och att vi som inte läst serietidningarna inte känner till alltför mycket om honom. Dessutom är han ju rätt otäck. Med andra ord är det en klart mer spännande karaktär än, säg, Captain America.

Ser du fram emot "Venom", som har premiär någon gång under 2018?

NÄSTA ARTIKEL