Se The Conjuring-stjärnan Vera Farmigas vilda cover på Slipknot

Se The Conjuring-stjärnan Vera Farmigas vilda cover på Slipknot

Filmtopp
09 juli 2023 kl. 10:17

Skådespelaren vet hur man rockar loss på scenen

Vera Farmiga, mest känd för The Conjuring-filmerna, har flera strängar på sin lyra. Här har vi fångat upp ett vilt klipp där hon framför Slipknots "Duality" inför livepublik.

Förutom att vara en hyllad skådespelare på världsscenen är Vera Farmiga också en duktig sångare med ett brinnande musikintresse. Hårdrock och metal är de genrer som verkar ligga henne närmast hjärtat. Efter att tidigare ha framfört covers på hits som Iron Maidens The Trooper och War Pigs av Black Sabbath tog hon senast i ännu mer från tårna. Under ett framträdande på skolan Rock Academy i New York i april månad levererade Farmiga sin tagning på Slipknots megahit Duality

Se The Conjuring-stjärnan Vera Farmigas vilda cover på Slipknot
Foto: Instagram.

The Conjuring-stjärnan Vera Farmigas med vild cover på Slipknot

2004 släppte Slipknot låten Duality som är bandets största hit med närmare 600 miljoner streams på Spotify, och som har fått en mängd covers genom åren. När den 49-åriga skådespelaren Vera Farmiga stod på scenen på Rock Academy i New York gav hon sin version, och den är minst sagt vild.

– Jag ska berätta en sak för er. Det här musikprogrammet är något vi inte kan få nog av. Vi har verkligen den bästa tiden i våra liv, säger Vera Farmiga innan hon river scenen.

Se konsertklippet när Vera Farmiga levererar en vild tagning på Slipknots hit "Duality" här:

Systern aktuell med The Nun 2

Längre fram kommer vi att få se Vera Farmiga tillbaka i rollen som Lorraine Warren i efterlängtade The Conjuring 4 som fått titeln Last Rites. Men innan det är dags för hennes nästa skräckkapitel får vi se lillasystern Taissa Farmiga i The Nun 2 som har biopremiär den 8 september. Filmen utspelar sig fyra år efter händelserna i sin föregångare från 2018 och följer syster Irene som återigen måste ta sig an den demoniska nunnan Valak. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL