Se teaser till Viaplays nya originalserie Heder

Se teaser till Viaplays nya originalserie Heder

Filmtopp Admin
Uppdaterad 07 juli 2021 kl. 15:07 | Publicerad 06 juni 2019 kl. 10:06

Viaplays nya originalserie har premiär 30 augusti.

Nya Viaplay-originalet Heder, med Alexandra Rapaport, Julia Dufvenius, Eva Röse och Anja Lundqvist i huvudrollerna, har nordisk premiär 30 augusti på Nordic Entertainment Groups streamingtjänst Viaplay. Nu släpps en första teaser. 

Heder är en thrillerserie som är skapad och samproducerad av fyra av Svergies främsta skådespelare - Sofia Helin(Bron), Alexandra Rapaport (Gåsmamman), Julia Dufvenius (Modus) och Anja Lundqvist (ALEX). De tre sistnämnda spelar även huvudrollerna i serien, tillsammans med Eva Röse (Maria Wern).

– Efter att i flera år ha längtat och sökt efter ett sammanhang där jag skulle få arbeta tillsammans med mina kvinnliga kollegor så föll alla bitar på plats när Sofia Helin kom till oss med idén om fyra advokater med ett gemensamt mörkt förflutet. Ur hennes idé skapade vi sedan Heder tillsammans, säger Alexandra Rapaport.

[video width="1920" height="1080" mp4="https://www.filmtopp.se/wp-content/uploads/2019/06/Heder_Teaser1_SE_SUBS.mp4"][/video]

Om och skaparna bakom Heder: 

Hur långt är man beredd att gå för att bevara sin mörkaste hemlighet?

För de fyra kvinnorna på advokatbyrån Heder är det svårt nog att navigera i en bransch där fall med kvinnliga brottsoffer bortprioriteras till förmån för viktigare saker. Och med en dödlig hemlighet i bagaget är det nästintill omöjligt.

Heder är en thrillerserie i åtta avsnitt och nästa Viaplay-original med nordisk premiär på NENT Groups streamingtjänst Viaplay, den 30 augusti. Serien kommer senare att visas på TV3.

Heder produceras av Birgitta Wännström (Maria Wern och Gåsmamman), även en av grundarna till Bigster som producerat serien. Serien distribueras internationellt av Ecco Rights.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL