Se teaser till Fantastic Beasts 3

Se teaser till Fantastic Beasts 3

Emil Oscar Rasmussen
Uppdaterad 13 april 2022 kl. 11:38 | Publicerad 11 december 2021 kl. 12:10

Warner Bros. laddar upp inför Dumbledores hemligheter.

Premiären av "Fantastiska vidunder: Dumbledores hemligheter" närmar sig med stormsteg. På måndag släpps en officiell trailer, men redan nu har Warner Bros. bjudit oss på en lite tjuvkik på vad som väntar.

LÄS OCKSÅ: 

Harry Potter-universumet fortsätter att växa. Till våren är det dags för den tredje filmen i Fantastiska vidunder-filmserien. Den kommande uppföljaren har fått namnet Fantastiska vidunder: Dumbledores hemligheter ("Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore" på engelska) och Warner Bros. har meddelat att en fullängdstrailer ska släppas på måndag, den 13 december.

Redan nu har filmstudion börjat uppladdningen inför trailern och släppt en video som både blickar tillbaka på det vi fått se från Harry Potter de senaste 20 åren, men också en liten glimt av vad som komma skall. I slutet av videon får vi se en liten snutt från den kommande filmen.

Se Warner Bros. teaser här:

Eddie Redmayne återvänder i rollen som Newt Scamander och vi kommer även att få återse Katherine Waterson, Alison Sudol, Ezra Miller, och givetvis Jude Law i rollen som Albus Dumbledore. Rollen som Gellert Grindelwald, som tidigare spelades av Johnny Depp, har dock tagits över av Mads Mikkelsen.

"Fantastiska vidunder: Dumbledores hemligheter" har förväntad svensk premiär den 8 april 2022.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL