Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Ny trailer har släppts till Downton Abbey: En ny era

Se nya trailern för Downton Abbey: En ny era

Jonathan Smeds | Nyhet
15 februari 2022
Jonathan Smeds | Nyhet
15 februari 2022

Familjen Crawley åker till Frankrike

Universal Pictures har släppt en ny trailer för "Downton Abbey: En ny era". Filmen är en uppföljare till Downton Abbey, som släpptes 2019.

Den första filmen baserat på TV-serien togs emot väl av såväl tittare som kritiker, och blev en kassasuccé. Därför var det många fans som gladde sig åt beskedet att en uppföljare var på gång.

Downton Abbey: En ny era berättar änkehertiginnan Violet Crawley (Maggie Smith)att hon ärvt en vacker villa i södra Frankrike. Men anledningen till att hon fått den är ett mysterium, och därför beger sig familjen dit för att söka svar på sina frågor. Samtidigt vill regissören Mr. Barber (Hugh Dancy) spela in en film hos Downton, vilket tas emot med både entusiasm och förtvivlan. 

Manuset är skrivet av Julian Fellowes, den prisbelönte skaparen av Downton Abbey som även skrev manuset till den första filmen. Från den återvänder också alla originalskådespelare. I rollistan hittar vi också nya skådespelare som tidigare nämnda Hugh Dancy, Laura Haddock, Nathalie Baye och Dominic West. 

Filmen har biopremiär den 8 juli.

Se trailern nedanför:

MER LÄSNING:

NÄSTA ARTIKEL