Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Michael B. Jordan i actionfilm baserad på bok av Tom Clancy

Michael B. Jordan i actionfilm baserad på bok av Tom Clancy

Kristian Andersson | Nyhet
02 december 2019
Kristian Andersson | Nyhet
02 december 2019

Michael B. Jordan leder filmen "Without Remorse".

Den välkände författaren Tom Clancys bok "Without Remorse" har en filmatisering på väg. I huvudrollen ser vi Michael B. Jordan som en av Clancys mest kända karaktärer, John Clark. Nu har vi fått en första titt på honom.

På Instagram har Michael B, Jordan precis släppt det första materialet till den kommande filmen Without Remorse, som baseras på en bok av Tom Clancy. Handlingen följer Navy SEAL-soldaten John Clark, som vill hämnas på sin frus mördare, men på vägen finner sig indragen i en stor konspiration. Detta är startskottet på hans resa till att börja arbeta för CIA.

Without Remorse regisseras av Stefano Sollima som ligger bakom Sicario: Day of the Soldado. I filmen kommer vi också att få se skådespelare som Jamie Bell, Jodie Turner-Scott, LukeMitchell, Todd Lasance och Jacob Scipio, berättar Dark Horizons.

Tom Clancy är en av USA:s mest kända författare, och hans böcker har tryckts i över 100 miljoner exemplar världen över och hela 17 titlar har landat på topplistan i USA. Han dog 2013 men lämnade efter sig en actionladdad skatt.

"Without Remorse" har biopremiär 18 september 2020. 

Vad tycker du om Tom Clancys böcker? Missa inte vår lista på de 10 bästa actionfilmerna för den adrenalinstinne!