Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Se Mauri överraska publiken – spelar in nya Vad hände sen? från scenen

Mauri överraskade publiken – spelade in Vad hände sen? säsong 2 från scenen

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
06 augusti 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
06 augusti 2023

Mauri fortsätter att besvara frågan vi alla undrar över – vad hände egentligen sen?

Se när den populäre TV-profilen Mauri överraskar publiken under ett After Beach-event på Tylösand – med att spela in ett nytt avsnitt av "Vad hände sen?" live.

Mauri Hermundsson har på rekordfart blivit närmast folkkär. Utöver sin populära YouTube-kanal, har han poddat, nominerats till Stora journalistpriset och haft en egen succéserie – Vad hände sen? – TV4. I programmet tar han reda på vad hände egentligen med olika svenska kändisar efter att de försvann.

Till hösten är det dags för Vad hände sen? säsong 2 att ha premiär på TV4 – nu kan Filmtopp bekräfta att inspelningen pågår för fullt.

Mauri Vad hände sen säsong 2
Mauri spelar in Vad hände sen? säsong 2 – live inför publiken. Foto: Filmtopp

Mauri överraskade publiken – spelade in Vad hände sen? säsong 2 från scenen

I Filmtopps klipp ser vi Mauri Hermundsson överraskar publiken på ett After Beach-event på Tylösand. Han går upp på scenen och berättar att han håller på att spela in nya avsnitt till programmet Vad hände sen?, vilket möts av ett stort jubel.

– Jag är här i dag för att jag skulle vilja prata om ett gammalt, klassiskt, viralt klipp, som jag tror att de allra flesta av er har sett. Minns ni de här grabbarna? säger Mauri till publiken och pekar på bildskärmarna bakom honom där YouTube-klassikern Kär som en drake spelas upp.

Därefter dyker skaparna bakom klippet upp och spelar upp låten på nytt, live inför publiken:

Något exakt premiärdatum för "Vad hände sen?" säsong 2 finns inte i dagsläget, men vi delar med oss av mer info så fort vi får veta mera.

NÄSTA ARTIKEL