Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Se J.K. Simmons i nya trailern till I'm Not Here

Se J.K. Simmons i nya trailern till "I'm Not Here"

Filip Kruse | Nyhet
24 december 2018
Filip Kruse | Nyhet
24 december 2018

Indiefilmen "I'm Not Here" har visats på diverse festivaler under året.

J.K. Simmons i "I'm Not Here".
Foto: Rubber Tree Productions

Michelle Schumachers "I'm Not Here" med maken J.K Simmons i huvudrollen hade premiär på Raindance Film Festival redan i september 2017. Den har sedan dess spelats på andra festivaler under 2018, och ser nu ut att få en proper biopremiär under 2019. I dagarna har en ny trailer släppts.

J.K Simmons, som tog hem en Oscar för sin insats i Damien ChazelleWhiplash, ser ut att vara i god form (rent skådespelarmässigt) i trailern till I'm Not Here. Filmen, regisserad och delvis skriven av Simmons fru Michelle Schumacher, handlar om ett trauma som den äldre mannen Steve (Simmons) hemsöks av. Han försöker genom händelsen förklara varför hans liv blivit som det blivit, och det hela berättas genom olika tidsepoker. Det här rapporterar IndieWire. Se den färska trailern nedan:

I'm Not Here har visats på olika filmfestivaler under året, och har där fått ta emot fina reaktioner där i synnerhet Simmons prestation hyllats.  Medverkar gör även Mandy Moore, Max Greenfield och Sebastian Stan. Efter en lång väntan verkar det nu som att filmen kommer att få biopremiär i USA i mars 2019. Förhoppningsvis kan den med tiden även nå oss här i Sverige, men än så länge finns det inga uppgifter om när.

Blir du sugen på att se I'm Not Here?

NÄSTA ARTIKEL