Se första trailern till True Detective säsong 3!

Se första trailern till True Detective säsong 3!

Uppdaterad 07 juli 2021 kl. 11:07 | Publicerad 27 augusti 2018 kl. 18:08

Nya teaser-trailern ger oss en första inblick i den kommande säsongen.

Mahershala Ali i den nya säsongen av "True Detective"
Mahershala Ali i rollen som detektiv Wayne Hays. Foto: HBO

Den rykande färska trailern till den tredje säsongen av True Detective avslöjar inte så mycket om själva storyn, men vi kan ändå ana att det, likt de föregående säsongerna, kommer vara snyggt gjort och behandla mörka teman.

Den första säsongen slog ner lite som en bomb i början av 2015. Matthew McConaughey och Woody Harrelson briljerade i en unik polisserie. Den andra säsongen var kanske inte så bra som fansen hade hoppats på. Colin Farrell och Vince Vaughn var inte direkt dåliga, men det hela kändes lite för snabbt ihopsatt, den hade premiär endast ett år efter debuten. Nu har man tagit sin tid på sig; först i januari nästa år kommer vi kunna se Oscarsvinnaren Mahershala Ali spela huvudrollen i säsong 3.

Och den korta teaser-trailern ser mycket lovande ut, även om väldigt lite avslöjas. Den information som finns är att säsongen ska kretsa kring ett makabert brott som äger rum i mitten av Ozarkplatån, mysteriet utspelar sig under tre olika tidsperioder. Värt att notera är också att de första avsnitten regisseras av Jeremy Saulnier vars tidigare verk Blue Ruin och Green Room verkligen påminner om True Detective. Se den nysläppta trailern nedan:

Ser du fram emot säsong 3 av True Detective?

NÄSTA ARTIKEL