Se trailern till storfilmen "Knyckerts & Snutjakten" med David Sundin

Se första trailern till storfilmen "Knyckertz & Snutjakten" med David Sundin

Filmtopp
19 augusti 2023 kl. 15:00

Biopremiär i december

Först kom julkalendern. Senare i år får vi se långfilmen om familjen Knyckertz. Nu kan vi ladda upp med en första trailer till "Knyckertz & Snutjakten".

I december 2021 rullade julkalendern En hederlig jul med Knyckertz med stjärnorna David Sundin och Gizem Erdogan som de vuxna huvudrollerna. Nu presenterar Nordisk Film långfilmen om den tjuvaktiga familjen, Knyckertz & Snutjakten. Detta i form av en första trailer som de släppt på sitt Instagram-konto.

Se trailern till storfilmen "Knyckerts & Snutjakten" med David Sundin
Foto: Nordisk Film.

Då har storfilmen "Knyckertz & Snutjakten" med David Sundin premiär

I julkalendern får vi följa familjen Knyckertz som får slita med att deras son Ture inte har det i sig att stjäla. Han kan inte ens så mycket som att ljuga. Vi får då följer med när han ska hitta en ovärderlig julstjärna så att alla kan fira en hederlig jul. Den kommande biofilmen Knyckertz & Snutjakten är en uppföljare till julkalendern, och kretsar kring familjens jakt på deras hund Snuten som har blivit stulen.

På rollistan syns flera folkkära namn. Utöver David Sundin tar även Claes Malmberg, Vanna Rosenberg och Gunnel Fred plats bland de medverkande. Regissören Leif Lindblom har tidigare gjort komedifilmer som Svensson Svensson ...i nöd & lust och Tills Frank skiljer oss åt. Han har även regisserat avsnitt till kultserien Playa del Sol med Mikael Tornving och Henrik Hjelt.

Se trailern till "Knyckertz & Snutjakten" här:

"Knyckertz & Snutjakten" har biopremiär den 1 december.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL