Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Se första trailern till Disney+ serien Monsters At Work

Se första trailern till Disney+ serien Monsters At Work

Matilda Lindblom | Nyhet
19 maj 2021
Matilda Lindblom | Nyhet
19 maj 2021

Monsters At Work tar vid där Monsters Inc. slutade.

Disney+ serie "Monsters At Work" är en spin-off på den populära filmen från 2001, och den tar vid sex månader efter filmens slut. Förhoppningen är att serien inte ska kännas som en upprepning.

Monsters At Work är en Disney+ spin-off serie från den populära Monsters Inc. filmen från 2001 där gamla älskade karaktärer blandas med nya spännande figurer. Även om Mike och Sully har blivit befodrade i serien tar de ändå ett steg tillbaka för att serien inte ska kännas som en upprepning av filmen. Men de är självfallet med när jobbet har ändrat taktik från att locka skratt från barn istället för skrik.

De flesta skådespelare som gjorde originalrösterna till älskade karaktärer återvänder i serien till exempel Jennifer Tilly som gör rösten åt Celia och Bob Peterson som tjuriga Roz. Givetvis är John Goodman och Billy Crystal tillbaka som rösterna åt Sully och Mike. De får sällskap av nya karaktärer som Ty Tuskmon,  Fritz, Val Little och Cutter. Det här meddelar Screenrant

Tuskmon är van vid att skrämmas och får därför en övervakare kallad Fritz som även håller koll på Val Little och Cutter och det är deras avdelning som är fokuset i serien. 

VIDARE LÄSNING: 

Monsters Inc blir tv-serie

 

NÄSTA ARTIKEL