Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Se första trailern till John Wick: Kapitel 3 - Parabellum

Se första trailern till John Wick: Kapitel 3 - Parabellum

Nikola Ruzicic | Nyhet
18 januari 2019
Nikola Ruzicic | Nyhet
18 januari 2019

Tredje John Wick har biopremiär den 17:e maj.

Keanu Reeves i John Wick: Chapter 3 kan komma till hösten.
Keanu Reeves i John Wick: Chapter 2. Foto: LionsGate.

Keanue Reeves har varit en lönnmördare ute efter hämnd i två John Wick-filmer. En tredje är på gång och nu har trailern släppts.

Är det något man lärde sig av de två första installationerna i historien om John Wick så är det: 1. Döda inte hans hund och 2. Få kan bära upp polotröja, kostym och blodstänkt ansikte som Keanu Reeves.

När stuntexperten Chad Stahelski bestämde sig för att prova lyckan i registolen så tog han hjälp av sin gamle Matrix-kollega för att ge liv åt denna hämndhistoria. Något ironiskt kan tyckas då Reeves gjort sig känd för att vara ganska livlös i sina porträtteringar. Att ta liv, på film, visade han sig däremot vara en fena på.

I kapitel ett och två har John Wick nämligen dödat över 200 personer. Då är inte ens de han bragde om livet under sin tid som yrkesmördare inräknade. Att döma av den nysläppta trailern verkar han heller inte slå av på takten i kapitel 3:

Stahelskis filmserie lär knappast hamna på någon topp 10-lista för historiens bästa rullar, men sannolikt är det heller inte målet. Baserat på filmtopps recensioner av del 1 och del 2 kan två fartfyllda timmars shoot-em-up ändå vara väl så underhållande.

Ser du fram emot John Wick: Kapitel 3?

NÄSTA ARTIKEL