Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Se första bilderna till TV-spelsserien The Witcher!

Se första bilderna till TV-spelsserien The Witcher!

Filmtopp Admin
Filmtopp Admin | Nyhet
02 juli 2019
Filmtopp Admin
Filmtopp Admin | Nyhet
02 juli 2019

Henry Cavill har huvudrollen i Netflix stora satsning.

Foto: Netflix.

Den världsberömda TV-spelsserien "The Witcher" blir serie, och det är Netflix som styr skutan. Idag landade de första konceptbilderna och en poster på vad som komma skall.

"The worst monsters are the ones we create" är Neflixserien The Witchers så kallade tagline som pryder den rykande färska postern vi nu får ta del av. Denna TV-spelsserie är det ohemult många fans som ser fram emot och den kommer att bli en av årets största nyheter.

Ta en god titt på postern här!

Foto: Netflix.

Seriens skapare Lauren Schmidt ska med sitt team berätta storyn om Geralt of Rivia, den enslige monsterjägaren som försöker hitta sin plats i en värld där människan ofta är vrickad. Det är Henry Cavill, mest känd för rollen som Stålmannen, vi ser i huvudrollen. Han är också seriens enda stjärna. Utöver honom får vi se bärande roller av Adam Levy och Freya Allan (se bilden nedanför).

Foto: Netflix. Freya Allan i rollen som Ciri.
Foto: Netflix. Henry Cavill som Geralt of Rivia.

Seriens första säsong (det återstår att se ifall det blir flera) kommer att bestå av åtta avsnitt, som alla är en timme långa. Om premiären landar redan i år vet vi inte. Vi uppdaterar dig så fort mer information släpps.

Vad får du för intryck av det du ser hittills? Läs också om 135 seriers öden – ska de förnyas eller läggas ned?