Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Se första bilden på Lady Gaga och Adam Driver i House of Gucci

Se första bilden på Lady Gaga och Adam Driver i House of Gucci

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
10 mars 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
10 mars 2021

Lady Gaga postar bild från inspelningen på sina sociala medier.

På sin Instagram och Twitter har Lady Gaga laddat upp en bild på sig själv och Adam Driver i karaktär för deras kommande film "House of Gucci", som regisseras av mästaren Ridley Scott – och vi älskar vad vi ser!

Lady Gaga, Adam Driver och Ridley Scott – vad sägs om den stjärntrion? I kommande "House of Gucci" spelar de två skådespelarna mot varandra under regi av legendaren Scott och nu har vi, tack vare Lady Gaga, fått se en efterlängtad på skådespelarduon som sina karaktärer.

Driver och Gaga, House of Gucci

House of Gucci-inspelningen ser ut att vara i full gång och Lady Gaga har varit god nog att dela med sig av en underbar bild på sig själv och Adam Driver som deras karaktärer, Maurizio Gucci (Driver) och Patrizia Reggiani (Lady Gaga).

Som titeln antyder handlar filmen om modehuset Gucci och Gucci-familjens medlemmar, men fokuserar på karaktären Reggiani och hennes, minst sagt, komplicerade relation till exmaken Maurizio Gucci (var försiktiga med att googla om ni vill undvika spoilers).

Filmen blir den första för Lady Gaga efter hennes enorma succé i A Star is Born och Driver såg vi senast i Star Wars: The Rise of Skywalker. Mästerregissören Scotts senaste långfilm var All the Money in the World.

Manuset är skrivet av Roberto Bentivegna och är baserat på boken The House of Gucci av Sara Gay Forden. I House of Gucci kommer vi även att få se storstjärnor som Jared Leto, Al Pacino och Jeremy Irons med flera.

Filmen förväntas få sin premiär i november 2021.

NÄSTA ARTIKEL