Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Se det härliga återförenandet av Gudfadern-ensemblen

Se det härliga återförenandet av Gudfadern-ensemblen

Filip Kruse | Nyhet
01 maj 2017
Filip Kruse | Nyhet
01 maj 2017

I år är det 45 år sedan den första delen i Gudfadern-trilogin släpptes, en film som anses vara en av filmhistoriens stora mästerverk. Nu kan du se stora delar av ensemblen återförenas.

En av filmseriens stora stjärnor, Robert De Niro, grundade 2002 Tribeca Film Festival och i år bjöd han in det gamla Gudfadern-gänget för en djupgående konversation.

LÄS OCKSÅ: 5 minnesvärda mafiosos

Via Facebook kunde fans live-streama eventet, som pågick i ungefär 90 minuter. Personerna som återfanns på scen var: Francis Ford Coppola, Al Pacino, Diane Keaton, James Caan, Robert Duvall, Talia Shire och Robert De Niro. En rad legender med andra ord. Regissören Francis Ford Coppola uttryckte också sin tacksamhet till flera av de som jobbade med Gudfadern-filmerna som nu har gått bort – bland annat Marlon Brando och John Cazale.

Taylor Hackford var moderator och frågade samtliga skådespelare om hur de hamnade i Gudfadern, men mest prattid får ändå Coppola, som berättar en och annan anekdot som du kanske inte har hört förut. Hela konversationen kan ses här:

https://www.facebook.com/Tribeca/videos/10155341025099758/

NÄSTA ARTIKEL