Scream 6

Scream 6 – allt vi vet om uppföljaren

Uppdaterad 11 september 2022 kl. 08:09 | Publicerad 12 maj 2022 kl. 09:05

Det nalkas mer skräck i Woodsboro

Vilka skådisar återvänder? Vad är handlingen? Vem regisserar? Ta reda på allt om kommande Scream 6 här!

Efter hiten Scream 5, som kom ut i januari i år, är skaparna bakom filmen inte sena med att planera en ny uppföljare. Den senaste filmen utspelar sig 25 år efter de brutala morden som chockade den lilla staden Woodsboro, men när en ny mördare tar på sig Ghostface-masken och riktar in sig på en grupp tonåringar återupplivas hemligheter från stadens förflutna. 

Scream 6 kommer att ha premiär redan den 31:a mars 2023. Här listar vi allt vi vet om uppföljaren!

Jenna Ortega i Scream 5
Jenna Ortega i Scream 5. Foto: SF Studios.

Skådespelare som återvänder i Scream 6

Enligt Variety kommer de fyra överlevarna från Scream 5 att återvända i uppföljaren. Det innebär att vi kommer få se Melissa Barrera (In the Heights), Jasmin Savoy Brown (The Leftovers), Mason Gooding (Booksmart) och Jenna Ortega (X) i Scream 6

Courteney Cox som har varit med i franchisen sedan starten kommer också att återvända som Gale Weathers i filmen.

Handlingen i Scream 6

I Scream 6 kommer vi att få se när Sam, Tara, Mindy och Chad lämnar Woodsboro i ett försök att starta om på nytt, men hur det kommer att gå för dem får vi vänta lite med att se. Det rapporterar What to Watch.

Regissörer för Scream 6

Legendaren Wes Craven, som också ligger bakom Terror på Elm Street (1984) och Ondskans Hus (1991), har tidigare regisserat franchisen, men efter regissörens bortgång har duon Matt Bettinelli-Olpin och Tyler Gillett tagit över regissörsrollen. De ligger också bakom bland annat Ready or Not (2019). 

"Scream 6" har biopremiär den 31:a mars 2023. 

Mer läsning: 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL