Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Blir det någon säsong 4 av Gåsmamman på C More?

Blir det någon säsong 4 av Gåsmamman på C More?

David Lindahl | Nyhet
30 oktober 2017
David Lindahl | Nyhet
30 oktober 2017

Den tredje säsongen av TV-serien Gåsmamman har precis släppts och redan börjar det spekuleras om en säsong 4.

Bild på Alexandra Rappaport från serien Gåsmamman.
Alexandra Rapaport spelar huvudrollen i Gåsmamman, blir det en säsong 4?

Den svenska serien Gåsmamman finns just nu tillgänglig på C More i den tredje säsongen. Men redan nu börjar röster att höjas och diskussioner föras om det kanske blir en säsong 4.

Med Alexandra Rapaport i huvudrollen är onekligen den svenska TV-serien Gåsmamman populär. Serien är en svensk nyinspelning av den nederländska drogserien Penoza och har bland annat kallats för Sveriges alternativ till Breaking Bad. Den tredje säsongen släpptes nyligen på C More Series och förväntas att under våren 2018 visas på Kanal 5. Kan du inte vänta tills dess har vi listat några bra filmer & serier på C More, som du kan se  så länge.

Gåsmamman handlar om Alexandra Rapaports karaktär Sonja Ek som bor i Stockholm. Hon arbetar som revisor i familjeföretaget och lever ett bekymmerslöst liv. En dag dras hon in i droghandel för att rädda sin familj. Sonja tvingas spela ett farligt spel med både polis och kriminella för att skydda sina barn. Hon kan inte längre vara säker på vilka som är hennes vänner och vem hon kan lita på.

I en intervju som först publicerades i New York Times berättar Alexandra Rapaport kring influenserna som serien haft och jämför den bland annat med serier som The Killing och Breaking Bad.

Någon exakt spikad information kring en säsong 4 av Gåsmamman finns inte i nuläget men eftersom den nederländska serien Penoza gick i fyra hela säsonger och med tanke på Gåsmammans framgång, är det ytterst troligt att säsong 4 kommer att produceras.

 Hoppas du på att få se en Gåsmamman säsong 4?