Sandra Cucarano ute ur Robinson 2022: "Inte ett dugg besviken"

Sandra Cucarano från Robinson ska opereras akut – nya cellförändringar i kroppen

Axel Diedrichs
11 april 2023 kl. 07:04

Delar inlägg på Instagram

Sandra Cucarano medverkade i "Robinson" med en hjärntumör. Nu berättar hon att hon ska opereras akut för cellförändringar i livmodern.

Sandra Cucarano är känd för att ha medverkat i Robinson inte bara en gång, utan två gånger. När hon deltog i programmet för första gången hade hon precis nåtts av beskedet om att hon har en hjärntumör. Även om den tumören krympt och hålls i schack har Sandra nu drabbats av nästa tuffa besked. På Instagram skriver Sandra att det upptäckts cellförändringar i livmodern, som gör att hon måste opereras akut. 

Sandra Cucaranos cancer under Robinson 2022
Foto: TV4 / C More.

Sandra Cucarano från Robinson ska opereras akut – nya cellförändringar i kroppen

Livet tar en ny helomvändning, menar Sandra Cucarano som efter flera svåra år nu får sin oro ordentligt upptrappad på nytt. I ett inlägg på Instagram berättar hon följande om sitt tuffa besked:

– Man kunde kanske tycka att ett besked om en hjärntumör som 23 åring är tillräckligt för en människa att ta.. MEN NEJ! Nu är det dags för nya tag, två cellprov senare som nu till min förskräckelse visat sig vara cellförändringar i livmodern i grad 3. Akut operation väntas och ännu en ovisshet för framtiden, skriver Sandra. 

Hon fortsätter med att uppmana sina följare om att våga dela med sig om sina motgångar för att hjälpa andra med problem. 

– Jag har som ni vet valt att vara öppen här på min Instagram och det kommer jag att fortsätta vara, både med bra och dåliga delningar. Jag hoppas och tror att genom att prata om det hjälpa dels mig själv och många andra som kan känna igen sig och våga dela egna erfarenheter och trauman.

 

Medverkade i "Robinson" två gånger

Första gången Sandra Cucarano medverkade i Robinson var våren 2022 när hon var hon 23 år gammal, och höll då beskedet om sin hjärntumör för sig själv för att kunna fortsätta sin medverkan. Med sjukdomen under kontroll hösten återvände hon till programmet på nytt redan till hösten. Under hennes andra säsong tog hon sig hela vägen till finalveckan.

Vi på Filmtopp önskar Sandra ett stort lycka till med de utmaningar hon står inför.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL