Sam Rockwell i Taika Waititis Jojo Rabbit

Sam Rockwell i Taika Waititis Jojo Rabbit

Uppdaterad 13 juli 2021 kl. 18:02 | Publicerad 24 april 2018 kl. 13:00

Oscarsvinnande skådespelaren ansluter sig till nyzeeländarens satir.

Sam Rockwell har blivit bekräftad för Taika Waititis kommande film Jojo Rabbit, en satirfilm som ska utspela sig under andra världskriget och bland annat involvera Hitler.

Taika Waititi har blivit ett världsnamn tack vare hans framgångsrika film Thor: Ragnarök. Med en komisk ingångspunkt skapade han den kanske mest hyllade produktionen av Thor-filmerna och säkrade därmed sin närvaro i Hollywood.

Nu håller han på med ett nytt projekt som beskrivs som en satir och ska utspela sig under andra världskriget. Empire Online rapporterar att Sam Rockwell nu har anslutit sig till produktionen.

Jojo Rabbit är filmens titel och den ska handla om en ung pojke som vill gå med i Hitlers armé och även har den grymme diktatorn som en låtsasvän. En dag upptäcker pojken att hans mamma gömmer en judisk flicka på vinden.

Taika Waititi själv ska spela Hitler och Scarlet Johansson är sedan tidigare bekräftad att spela mamman. Sam Rockwell är tänkt att porträttera en nazistkapten som styr ett av lägren som unga aspiranter tas in till. Produktionen väntas påbörjas senare i år med Fox Searchlight som huvudproducent.

Vad tror du om Sam Rockwell som nazistkapten i Taika Waititis Jojo Rabbit?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL