Sagan om ringen serien får uppföljare

Sagan om ringen serien får uppföljare

Uppdaterad 06 januari 2020 kl. 14:01 | Publicerad 20 november 2019 kl. 10:11

Redan innan premiären kommer beskedet om uppföljare.

Sagan om ringen-serien är på väg, och redan innan den första säsongens premiär bekräftar Amazon att säsong 2 blir ett faktum. Ja, här verkar man säker på succé.

Ringen hålls upp framför Saurons öga. Sagan om ringen serien.
Foto: New Line Cinema.

 

Inspelningen av Amazons Sagan om ringen-series första säsong är i full gång i natursköna Nya Zeeland. Trots detta känner vi inte till hälften av vilka skådespelare som ska medverka. De främsta vi känner till är Markella Kavenagh som Tyra, Joseph Mawle och Will Poulter.

Det har redan spekulerats om att serien får minst fem säsonger. Nu bekräftar Variety att den garanterat får minst två säsonger. Amazon samarbetar tillsammans med New Line Cinema och Warner Bros.

Manuset till serien skrivs av JD Payne och Patrick McKay och Game of Thrones-producenten Bryan Cogman arbetar även han på projektet. J.A. Bayona som kanske är mest känd för att ha regisserat filmerna Barnhemmet, The Impossible och senast Jurassic World: Fallen Kingdom har uppgiften att göra flera av de kommande avsnitten.

Amazon uppger också att vi kommer att få se nya berättelser än de i filmerna. Läs om allt vi känner till om Sagan om ringen serien!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL