Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Wonder Woman 1984.

Första reaktionerna på "Wonder Woman 1984"

David Lindahl | Nyhet
07 december 2020
David Lindahl | Nyhet
07 december 2020

De första kritikerna har sett nya Woder Woman.

"Wonder Woman 1984" har nu visats för de första kritikerna och många är överens om att det är en ny succé.

Den första filmen med Gal Gadot som Wonder Woman släpptes 2017 och hyllades av både kritiker och fans. Sedan dess har världen fått vänta ett bra tag på uppföljaren som skulle ha haft biopremiär för ett år sedan under slutet av 2019. Men tyvärr har den flera gånger skjutits fram på grund av Coronaviruset.

Men nu har de första kritikerna sett den och många är väldigt positivt inställda till den nya filmen. Collider rapporterar om flera kritiker som fick en specialvisning av den.

– I går såg jag Wonder Woman 1984 i en IMAX-biograf. Det var första gången sedan pandemin början som jag såg en film på bio. Oavsett vad du har för system hemma, kan inget slå magin på en riktig bio, sa Colliders chefredaktör Steven Weintraub som var en av de som såg den nya Wonder Woman 1984.

En annan kritiker tyckte att filmen var perfekt för denna tid.

– Det är en absolit fantastisk film för denna tid. Den fick mig att känna saker (ovanligt för denna tid). Chris Pines återkomst är också välgjord och bra. Gal är såklart en gudinna, sa kritikern Mike Rougeau.

Wonder Woman 1984 kommer att vara tillgänglig för den amerikanska publien på HBO max den 25 december, och även i biografer. 

Läs också om hur Sagan om ringen-stjärnorna ska rädda Tolkiens hem.

NÄSTA ARTIKEL