Så mycket bättre 2023 – detta vet vi

Så mycket bättre 2023 – detta vet vi

Filmtopp
Uppdaterad 03 maj 2023 kl. 11:05 | Publicerad 17 december 2022 kl. 14:12
ANNONS
ANNONS

Vi laddar upp inför nästa säsong

Årets upplaga av det populära programmet tagit slut, men vi hänger inte läpp för det. Istället ser vi fram emot "Så mycket bättre" 2023.

Och så var det dags att ta farväl till höstens säsong av TV4:s dundersuccé Så mycket bättre. I åtta avsnitt har vi fått se artisterna Olle Jönsson, Molly Hammar, Norlie & KKV, Måns Zelmerlöw, Nordman (Håkan Hemlin & Mats Wester), John Engelbert (Johnossi), Anna Ternheim, Albin Lee Meldau, Daniela Rathana, Anne-Lie Rydé, Maja Francis, Darin äta gott, berätta sina historier och tolka varandras låtskatt.

Detta var den trettonde säsongen i ordningen sedan programmet först gjorde debut 2010 med artister som Plura, Thomas Di Leva, Petter och Lill-Babs och sedan premiären för tolv år sedan har tittarsiffrorna mer eller mindre hållit i sig. Då sågs avsnitten av 1,4 miljoner tittare – en siffra som mer eller mindre har hållits sig jämn med årens gång.

Så mycket bättre
Vilka artister syns i nästa säsong av Så mycket bättre? Foto: TV4

Vilka artister är klara för Så mycket bättre 2023?

I dagsläget finns det inga nya namn klara för det nästkommande året. Om vi får tippa själva känns det som att David Ritschard, som under årets gång har fått sitt stora genombrott, är en trolig kandidat. För årets säsong gick TV4 ut med de klara artisterna först den 25 april, så gissningsvis kommer vi att kunna rapportera samtliga namn under motsvarande period nästa år.

Uppdatering 2023-04-24: alla klara artister för Så mycket bättre 2023:

  • Lasse Holm
  • Eagle-Eye Cherry
  • Peg Parnevik
  • Mapei
  • Ellen Krauss
  • Dogge Doggelito

Då har Så mycket bättre 2023 premiär

Sedan tidernas begynnelse har Så mycket bättre kommit tillbaka i TV-rutan mellan den 17 och 30 oktober. Nu finns inget officiellt premiärdatum spikat för den nästkommande säsongen ännu, men vi har mycket svårt att tro att TV4 skulle ändra ett vinnande koncept. Vi återkommer så fort vi har fått ett exakt premiärdatum.

Håll dig uppdaterad på Filmtopp om det senaste nytt om "Så mycket bättre 2023".

 

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL