Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Ryan Goslings oväntade favoritfilm – streama den här

Ryan Goslings oväntade favoritfilm – streama den här

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
31 juli 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
31 juli 2023

Barbie-stjärnan pekar ut filmen han helst ser

Just nu gör Ryan Gosling världssuccé med "Barbie" tillsammans med sin motspelerska Margot Robbie. I en intervju passar den blonda Ken-dockan på med att dela med sig av sin favoritfilm.

Med filmer som Dagboken (2004), Blue Valentine (2010), Drive (2011), La La Land (2016), Blade Runner 2049 (2017) och nu Barbie har Ryan Gosling etablerat sig som en av Hollywoods mest älskade stjärnor. På ett Netflix-event i samband med lanseringen av The Gray Man (2022), passade han på att dela med sig av vilken som är hans favoritfilm.

Ryan Goslings oväntade favoritfilm

När de flesta skådespelarna ska peka ut sina filmfavoriter så levererar de gedigna Hollywood-klassiker, som Gudfadern (1972) eller Citizen Kane (1941), men så är inte fallet med Ryan Gosling. Den tvåfaldigt Oscarsnominerade stjärnan, valde istället att bjuda på en betydligt mer otippad favorit – Will Ferrell och John C. Reilly-komedin Step Brothers från 2008.

– Det känns som att, du vet, att du säger till folk att fin favoritfilm är Starstadshamn, men det är i själva verket Step Brothers. Jag kan alltid titta på Will Ferrell och John C. Man kan ha en tuff tid i livet, eller en helt fantastiskt sådan. Det är alltid rätt tid [att se Step Brothers].

Step Brothers
Will Ferrell och John C. Reilly i Step Brothers. Foto: Sony Pictures

Här streamar du Step Brothers

Storstadshamn, för den som är nyfiken, är Elia Kazans hyllade drama med Marlon Brando i huvudrollen. Filmen är en riktig kritikerfavorit och går att streama på flera ställen.

För den som istället är sugen på att Ryan Goslings favoritfilm så finns Step Brothers att streama här. Filmen är en relativt rosad komedi, i vilken Will Ferrell och John C. Reilly spelar två styvbröder. Filmen har 6,9 av 10IMDb och är regisserad av Adam McKay.

NÄSTA ARTIKEL