Rocketman-regissören gör Sherlock Holmes 3

Rocketman-regissören gör Sherlock Holmes 3

Axel Diedrichs
Uppdaterad 07 juli 2021 kl. 11:07 | Publicerad 12 juli 2019 kl. 11:07

Efter många år är fortsättningen på väg.

På bilden ser vi skådespelarna Jude Law och Robert Downey Jr
Foto: Downey Jr & Jude Law.

Dexter Fletcher tar över tyglarna efter Guy Ritchie och regisserar "Sherlock Holmes 3" med Robert Downey Jr. och Jude Law i huvudrollerna.

Efter A Game of Shadows som kom ut 2011 har det stått stilla i filmseriens utveckling. Det såg länge oklart ut ifall en tredje film skulle planeras överhuvudtaget, men nu rapporterar Variety att Sherlock Holmes 3 kommer år 2021.

Anledningen att den tredje filmen dröjt så länge som den gjort kan mycket väl bero på Robert Downey Jr:s schema med Marvel. Han har jobbat flitigt i rollen som Tony Stark. Han verkar nu klar med sueprhjältefilmandet och ha mer tid till andra projekt. Vi förstår också att Jude Law kommer att återvända som Doctor Watson.

Dexter Fletcher som ska göra Sherlock Holmes 3 är känd för att ha hoppat in som regissör på Bohemian Rhapsody efter att Bryan Singer fått sparken. Filmen gjorde succé och hans senaste biografi om Elton John mottogs även den väl av publiken.

Vad den nya Holmes-filmen kommer att handla om är ännu inte känt, men vi kan räkna med ett knepigt fall för världens bästa detektiv som håller till i viktorianska London.

"Sherlock Holmes 3" förväntas ha biopremiär 21 december 2021, vilket gör att det kommer ha gått 10 år mellan filmerna.

NÄSTA ARTIKEL