Veckans tv-premiärer

Robinson 2023: nya regler i Gränslandet – deltagare kan vinna mer pengar

Filmtopp
26 mars 2023 kl. 07:03

Säsongen fortsätter att överraska

I dagens avsnitt av "Robinson" 2023 presenteras nya Gränslandet där deltagare kan vinna mer pengar. Likaså kan de vinna fördelar inför deras retur tillbaka på huvudön.

Under den första veckan av Robinson 2023 skickades vi till en ny ö som tilldelats namnet Ingenmansland, där deltagarna måste vara fastkedjade. Många trodde att det var en ersättning till etablerade Gränslandet, men icke. I söndagens avsnitt av Robinson 2023 fick vi veta att Gränslandet visst är en del av programmet – nu viktigare än någonsin.

Robinson 2023: nya regler i Gränslandet – deltagare kan vinna mer pengar
Foto: TV4.

Dagens avsnitt av Robinson presenterar nya regler i Gränslandet

Den nya säsongen av Robinson med Anders Lundin tillbaka som programledare fortsätter att kasta omkull tittarna. Efter flera nya inlag i tävlingen visar det sig att utslagna deltagare visst kommer att skickas till Gränslandet. Men den här gången är upplägget något annorlunda...

För det första: när en deltagare röstas ut i ett öråd ska den välja en annan deltagare att dra med sig ner i fallet för en flytt till Gränslandet. Väl där kan deltagare nu vinna mer pengar utöver de 500 000 kronor som tilldelas den slutliga vinnaren av Robinson. Genom att prestera bäst i Gränslandet kan deltagare vinna 25 000 kronor. 

Vidare kan deltagare i Gränslandet vinna amuletter som ger dem fördelar och därmed ett större inflytande när de väl kommer tillbaka till Robinson. Detta kan hjälpa dem med allra största målet: att kamma hem statyetten.

En händelserik säsong fortsätter. Du följer "Robinson" 2023 på TV4, TV4 Play och C More.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL