Robinson 2023: Christopher Da Silva

Robinson 2023: Christopher Da Silva

Filmtopp
Uppdaterad 29 mars 2023 kl. 17:03 | Publicerad 27 mars 2023 kl. 07:03

24-åringen från Vänersborg

Bland deltagarna i Robinson 2023 har vi 24-årige Christopher Da Silva från Vänersborg. Har han vad som krävs för att vinna tävlingen?

Christopher Da Silva tillhör Lag Syd som går ruskigt starkt under inledningen av Robinson 2023. Det är uppenbart att han är en av gruppens mer omtyckta personligheter, så var placerar vi "Chris" när det kommer till att förutspå en vinnare av den högönskliga statyetten? Här tittar vi närmare på hans styrkor och svagheter.

Robinson 2023: Christopher Da Silva
Dennis och Christopher. Foto: TV4.

Hittills har Christopher Da Silva visat sig vara lätt att tycka om, och att han kan passa bra in en grupp oavsett vad det är för typer han har att göra med, vilket kan förklara att han till vardags jobbar som arbetsledare. Även om det är tidigt in på säsongen finns det också skäl till att tro att Christopher kommer ta än mer plats under säsongens gång – i inledningen på den andra veckan fick vi se honom ta över rollen som lagets kapten efter Alva Trané

Frågetecken runt spelförmågan

Mycket ser bra ut för "Chris", men det finns dock frågetecken runt honom när det kommer till det sociala spelet. När Dennis höll på att åka ut i säsongens första öråd ljög han för Dennis för att övertyga honom om att han inte hade röstat på honom, och att det istället var Amanda Högvik som hade gjort det, men åts då upp av sitt dåliga samvete. 

– Jag älskar ju Amanda och att jag slänger henne under vargarna och säger att det var hon som röstade på Dennis istället för jag, vilken människa gör så... Herregud, sade en närmast nedbruten Christopher till tittarna innan han sen bekände sitt fulspel för Dennis.

Att spela ärligt kan vara en vinnande väg men det kan också bli ens förfall beroende på hur det bemöts – och om det får en att framstå som svag. I det här fallet kan det rädda Lag Syds nuvarande lagkapten. 

När det kommer till att bedöma Christophers bidrag i tävlingarna finns det ännu inget negativt att anmärka på, utan han ser ut att ge järnet och bidra så gott han bara kan. En nyttig lagspelare och som vi snart får se hur han fungerar i rollen som kapten. Vi förväntar oss att mycket kommer utkristallisera sig om deltagaren under veckan som kommer.

Du följer Christopher Da Silva i "Robinson" 2023 på TV4, TV4 Play och C More.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL