Rymdresan

Robert Gustafsson åker ut i rymden i ny film

Filmtopp Admin
Uppdaterad 16 mars 2022 kl. 19:03 | Publicerad 01 november 2019 kl. 16:11
ANNONS
ANNONS

Filmatiseringen av Rymdresan har premiär under våren 2020.

Sveriges första astronaut Christer Fuglesangs bok "Rymdresan" blir film med Robert Gustafsson, Jennie Silfverhjelm, Hedda Stiernstedt och Youtube-stjärnan Theo Haraldsson. Det blir ett familjeäventyr med premiär innan sommaren 2020.

62-årige Christer Fuglesang skapade historia när han år 2006 blev den första svensk att åka upp i rymden. Därefter har han skrivit ett gäng barnböcker, där den första av dem heter Rymdresan. Och det är ur den berättelsen det nu föds en film, med samma titel. I huvudrollerna ser vi Robert Gustafsson, Jennie Silfverhjelm och Hedda Stiernstedt. Ett annat bekant ansikte som kommer att medverka är den 14-årige youtubern Theo Haraldsson.

Berättelsen leder oss ut på en riskfylld resa med en hemmabyggd rymdraket, som ska ta farbror Albert och hans brorsbarn ut på en resa tillbaka i tiden.  Deras mål är att förhindra en olycka som en gång tog livet av Alberts stora kärlek.

Rymdresan är en rejäl satsning, från idé till färdig produktion. Alec Sokolow som skrivit på manuset till den legendariska Pixar-filmen Toy Story har skrivit manuset till Rymdresan. Filmen görs även med den finaste av tekniker på Stiller Studios.

Ser du fram emot denna nya rymdfilm?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL