Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Robert De Niro och Shia LaBeouf spelar far och son i drama

Robert De Niro och Shia LaBeouf spelar far och son i drama

Axel Diedrichs | Nyhet
13 augusti 2019
Axel Diedrichs | Nyhet
13 augusti 2019

Shia LaBeouf och Robert de Niro spelar verklighetsbaserade karaktärer i "After Exile".

Amerikanska medier rapporterar att Shia LaBeouf och Robert De Niro spelar mot varandra i huvudrollerna i dramat "After Exile". Filmen följer en far och son med tuffa förflutna, som tillsammans försöker se till att familjens yngsta grabb inte dras ned i den kriminella världen.

Shia LaBeouf är känd för att vara en av de mer explosiva och äkta amerikanska skådespelarna, men trots fina prestationer har han knappt varit aktuell inför de stora prisgalorna. Nu ska han få spela mot en av de största i vår tid, Robert De Niro, vilket innebär att filmen kommer få ett annat ljus; kanske kan han den här gången bli Oscarsnominerad.

After Life följer Mike som släpps ut från fängelse och återvänder till sitt gamla hem där hans pappa, som också är tidigare fånge, fortfarande bor. Tillsammans gör de en ansträngning för att hålla Mikes yngre bror borta från ett liv av droger och brott.

Filmen förväntas ha premiär under 2020. 

Robert De Niro kommer vi först att få se i Martin ScorseseThe Irishman på Netflix och Shia LaBeouf i Honey Boy där han spelar en försupen farsa. Se trailers nedan: