Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Ridley Scott jobbar på nästa film

Ridley Scott jobbar på nästa film

Kristian Andersson | Nyhet
17 mars 2018
Kristian Andersson | Nyhet
17 mars 2018

Ridley Scott siktar in sig på att regissera en ny film. Queen & Country är en av de potentiella kandidaterna och handlar om en brittisk kvinnlig agent.

Med förra årets framgångar som All the Money in the World och Alien: Covenant, har knappast ridån gått ner för Ridley Scott. Just nu letar han efter nästa projekt och Queen & Country är en framtida filmproduktion han just nu är aktuell för.

Queen & Country är en adaption av Greg Ruckas bok med samma namn och handlar om Tara Chace, en superagent som arbetar för brittiska underrättelsetjänsten. Hon används som lockbete för att avslöja potentiella terrorister i England.

Empire Online rapporterar nu att Ridley Scott är aktuell som regissör för en kommande film. Greg Rucka har bland annat vunnit Eisnerpriset som delas ut till författare med kreativa serieböcker eller tidningar.

Filmen har tidigare varit under produktion av filmbolaget Fox med Ellen Page i huvudrollen. Men projektet blev lagt på hyllan fram tills nu när Ridley Scott har visat intresse för historien.

Ridley Scott har också varit en kandidat till att regissera en potentiell film om Merlin.

Vad tror du om Queen & Country och att Ridley Scott kanske ska regissera den?