Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Ridley Scott med ny spionfilm

Ridley Scott med ny spionfilm

Kristian Andersson | Nyhet
20 juni 2018
Kristian Andersson | Nyhet
20 juni 2018

Ny spionfilm signerad av Ridley Scott är på gång.

Enligt Thathashtagshow kommer vi snart att få se en ny spionfilm betitlad Queen and Contry regisseras av Ridley Scott. Huvudrollen kommer Sylvia Hoeks att ha. Filmen kommer baseras på Greg Ruckas prisbelönta novell.

Skådespelaren bakom bland annat Blade Runner 2049 och The Gilr in the Spiders Web Sylvia Hoeks rapporteras nu vara i förhandlingarna om att få rollen som Tara Chace i ett nytt projekt kallat Queen and Contry. Filmen regisseras av ingen mindre än Ridley Scott som nu 80 år gammal. Ännu visar han inget tecken på att pensionera sig.

Filmen baseras på Greg Ruckas prisbelönta bok Queen & Country och kommer göras av produktionsbolagen 20th Century Fox och Chernin Entertainment.

Berättelsen följer en agent som jobbar på den hemliga underrättelsetjänsten i England. Tara Chace är uppfostrad i den skotska vildmarken, men blir anställd av MI6 för att användas som lockbete att få tag på en viss terrorist. Läs också om Jessica Chastains spionfilm.

Det var först tänkt att Ellen Page skull ha huvudrollen, men hon hoppade av projektet. John Rogers, Ryan Condel och Olivia Milch kommer även de ha roller i produktionen.

Queen and Contry har sedan tidigare även varit en serie, som gick på tv mellan 2001-2007.

Här ser du en bild på karaktären Tara Chace som håller en pistol.
Tara Chace. 

När filmen har premiär är ännu inte känt. Är du sugen på en spionfilm av Ridley Scott?